Herenbadjassen koop je bij Badjasheren.nl!

Een capuchon is bij de meeste kledingstukken bedoeld om uw hoofd te beschermen tegen regen of kou. Bij een badjas is dit natuurlijk een beetje overbodig, zeker als uw de badjas met nat haar gebruikt. Waarom dan toch een herenbadjas met capuchon? Nou, omdat een capuchon lekker comfortabel zit! Een capuchon op een badjas lijkt misschien wat overbodig, maar is dat zeker niet.

Waarom die capuchon?

Een capuchon kan meerdere functies hebben op een badjas. Ten eerste is daar natuurlijk de reden die we net noemden: het zit gewoon lekker. Zeker op koude dagen is het soms fijn om helemaal weg te kunnen kruipen in een badjas en dan is een capuchon een welkome toevoeging aan het model. Een fleece badjas met capuchon is misschien wel het beste kledingstuk om op vrije winterdagen te dragen. Kies een mooi model uit en nestel u lekker op de bank met een beker warme chocolademelk. Meer is er eigenlijk niet nodig op zo’n moment.

Een capuchon kan ook handig zijn als sauna-badjas of als badjas na het douchen of zwemmen. Zeker mannen met wat langer haar zullen het probleem wel kennen dat hun haar na het douchen langzamer opdroogt dan de rest en blijft druppelen in hun kraag. Een katoenen badjas met capuchon lost dit probleem handig op: u stopt gewoon uw haar onder de capuchon. Dit beschermt niet alleen uw kraag en rug tegen de druppeltjes, maar werkt ook nog eens als een handdoek.

Dan is er nog een laatste, wat meer ijdele, reden om een capuchon op een ochtendjas te willen hebben. Soms is het gewoon zo’n ochtend waarop uw haar niet mee wil werken. Dan is het wel heel prettig om het te kunnen verstoppen onder een lekkere warme capuchon.

Modellen herenbadjassen

Ondanks alle hierboven genoemde redenen, is een capuchon ook gewoon een leuk accessoire om aan de badjas te hebben. Het geeft de badjas net iets sportiefs, of juist iets huiselijks, afhankelijk van het model. Daarover gesproken, er zijn veel verschillende soorten badjassen met capuchon. Met alleen de beslissing ‘ik wil een badjas met capuchon’, bent u dus zeker nog niet klaar. Goed nieuws voor de mannen die ervan houden een badjas te hebben die helemaal hun smaak is!

De tijd waarin herenbadjassen allemaal witte of blauwe kimono-badjassen waren is al heel lang voorbij. Uiteraard worden deze kimonobadjassen nog wel verkocht, maar daarnaast bestaan ook talloze andere modellen, kleuren en variaties. Er zijn herenbadjassen met capuchon met een ceintuur, maar ook badjassen met rits en capuchon. Sommige badjassen hebben een grappige print of opdruk. Bij Badjasparadijs.nl wordt bijvoorbeeld de ‘Champ’ badjas verkocht: een badjas met capuchon die nog het meeste doet denken aan de badjassen die boxers dragen voor hun wedstrijd.

Een persoonlijke badjas

Het kiezen van een model dat u bevalt, maakt de badjas natuurlijk al een stuk persoonlijker dan wanneer u gewoon de eerste de beste witte badjas uit het rek grist, maar het kan nog een stapje beter. Op veel plaatsen wordt bijvoorbeeld aangeboden om een naam te borduren op de badjas. Dit kan ook op badjassen met capuchon! Een badjas met naam kan heel leuk zijn voor uzelf, maar is ook een ideaal cadeau. Voor een verjaardag of jubileum is een gepersonaliseerde badjas altijd leuk om te geven of te krijgen. Natuurlijk hoeft er geen volledige naam op. Het kan ook mooi zijn om initialen te borduren, in plaats van een badjas met naam geborduurd.

Voor een badjas met capuchon en naam heeft u keuze uit een heleboel verschillende kleuren badjassen, kleuren borduursel en lettertype, naast dat u uiteraard uw eigen naam of tekst in mag vullen. Het is dus niet alleen een persoonlijke badjas omdat uw naam erop staat, maar ook omdat hij helemaal aangepast is aan uw smaak.

Goedkope herenbadjas met capuchon bestellen

Via badjasheren.nl vindt u een mooi assortiment aan goedkope ochtendjassen met capuchon. Deze badjassen zijn vooral te verkrijgen in een warme zachte badstof, in verschillende soorten, kleuren en maten. De badjas met capuchon wordt voornamelijk gemaakt van stoffen zoals katoen en fleece. De heren badjassen met capuchon zijn bij de partners van badjasheren.nl betaalbaar en de kwaliteit van deze badjassen is ook erg goed.

Bij de partner websites van badjasheren.nl profiteert u van een goede service. U kunt altijd terecht bij de klantenservice, die u graag verder helpt. Als u andere opmerkingen heeft of uw mening wilt delen mag dit natuurlijk ook altijd. Verder kunt u gebruik maken van de cadeauservice, die ervoor zorgt dat uw badjas met capuchon mooi ingepakt wordt en bezorgd bij u of bij de persoon voor wie het cadeau bedoeld is.

Bekijk ook eens onze andere informatie pagina’s:

dames badjas
ochtendjas
kamerjas