Herenbadjassen koop je bij Badjasheren.nl!

Badjassen worden over het algemeen gemaakt van twee soorten materialen: katoen of fleece. Als u op zoek bent naar een sauna-badjas, verwijzen wij u graag door naar de katoenen badjassen, want die kunnen beter tegen water. Zoekt u echter een lekkere warme, zachte badjas die ideaal is voor koude avonden of luie ochtenden? Dan is een fleece badjas helemaal wat u nodig heeft. Fleece is een heerlijke stof om in te ontspannen, om nog even een aflevering van uw favoriete serie in te kijken, of gewoon om de dag in te beginnen.

Wat meer over fleece

‘Fleece’ is het Engelse woord voor ‘vacht’, maar het productieproces van fleece heeft vrij weinig te maken met een vacht. Fleece is namelijk een synthetische stof. Het materiaal waarvan fleece gemaakt wordt, wordt los gebreid en daarna gewassen. De stof krimpt hierdoor en begint te lijken op een vacht. In feite is het een soort synthetische versie van vilt. Fleece is in de eerste instantie ook vooral gebruikt als vervanger van wollen kleding. Fleece heeft als voordeel dat het niet kriebelt. Daarnaast zal het na het maken niet meer krimpen of uitzetten. Een fleece badjas die goed zit, zit dus ook echt goed.

Fleece is een stof die niet heel goed tegen water kan. Dat wil zeggen, u kunt uw fleece badjas natuurlijk gewoon in de wasmachine gooien, maar een fleece badjas op een natte huid is niet aan te raden. De stof zal dan klef aan gaan voelen. Draag uw fleece badjas daarom vooral als lekker warm vest in huis en laat hem thuis als u een dagje naar de sauna gaat. Fleece is wel een ademende stof, wat betekent dat een badjas van fleece niet snel te warm of zweterig zal worden. Daarnaast is fleece duurzaam en licht in gewicht. Zo is een badjas van fleece niet zwaar om te dragen en gemakkelijk om in te bewegen.

Zoals gezegd is fleece op de markt gekomen, voornamelijk als vervanging van wollen kleding. Dit is pas gebeurd in de jaren ’80. Fleece is snel een populaire textiel geworden, doordat het gemakkelijk te wassen is en snel weer opdroogt. Fleece is ook nog – vergeleken met katoen – een stof die weinig ruimte inneemt. Voor op vakantie is het bijvoorbeeld handiger om een fleece badjas mee te nemen dan een katoenen badjas. Daarnaast heeft het alle voordelen die wol ook heeft.

Fleece badjassen van topkwaliteit

Als u heeft besloten dat een badjas van fleece uw voorkeur heeft over een badjas van katoen, is het natuurlijk tijd om een badjas te gaan uitkiezen. Bij badjassen denken veel mensen gauw aan een witte, blauwe of gestreepte badjas die er nogal saai uitziet. De webshops waar wij mee samenwerken laten echter zien dat er meer dan genoeg keuze is aan leuke ontwerpen voor fleece herenbadjassen. Naast de neutrale kleuren die we net noemden bestaan er bijvoorbeeld geruiten of gevlekte badjassen en zelfs badjassen met het logo van Superman of Batman. Ook van Gamehelden zijn tegenwoordig de meest prachtige badjassen, officiele merchandise van het merk DC Comics bijvoorbeeld. Welke held kiest u? Shop eenvoudig een Supermario badjas, Luigi ochtendjas of Zelda kamerjas.

Natuurlijk is er ook niets mis met een meer naturel gekleurde badjas. Om te ontspannen kan het heel prettig zijn om een rustige kleur te dragen. Veel fleece badjassen voor mannen zijn zwart of donkerblauw. Dit past ook wel bij het seizoen, aangezien u zeer waarschijnlijk uw fleece badjas voornamelijk op koude winterdagen zult dragen.

Bij onze partners, zoals Badjasparadijs.nl of Badjas.nl kunt u ervan op aan dat de badjassen die u bestelt van hoge kwaliteit zijn. De meeste badjassen deze assortimenten zijn van goede merken, zoals Badrock of VanDyck. Goed, het prijskaartje dat hieraan hangt zal iets hoger uitvallen dan een badjas van de Primark of Hema, maar in ruil daarvoor krijgt u wel een badjas die jarenlang meegaat. De genoemde sites bieden ook nog extra diensten aan, zoals het borduren van een naam op de badjas.

Fleece badjas online bestellen

Waarschijnlijk hebben we al wel genoeg gezegd over het uitkiezen van een fleece badjas. Het gaat er natuurlijk vooral om dat u een badjas kiest die u mooi vindt, die lekker zit en die lang meegaat. Bij onze partners kunnen we in ieder geval dat laatste criterium garanderen. Of een badjas lekker zit kunt u natuurlijk alleen zelf bepalen, maar het is in ieder geval goed om te weten dat er badjassen te koop zijn in de maten S tot 10XL. De kans dat uw maat daartussen zit is dus vrij groot. Het enige dat u dan nog hoeft te doen, is een mooi model en een mooie kleur uitkiezen. Bevestig uw aankoop en binnen enkele werkdagen zal uw nieuwe fleece badjas op de deurmat liggen!

Fleece badjassen van Paul Hopkins

Shop op badjasparadijs.nl de meest zachte fleece badjassen in moderne kleuren. Paul Hopkins valt onder het middensegment qua prijsniveau.

Heren fleecebadjassen van Relax Company

Een ander trendy & modieus label onder de fleecebadjassen is Relax Company. De peilers van het merk zijn chill, lounge & relax. Dat zegt al genoeg. In deze tijd is belangrijk om wat tijd voor jezelf te nemen en na een lange werkdag in de chillmodus te gaan. Een comfy zachte herenbadjas van hoogwaardig fleece is dan onmisbaar. Relax Company staat bekend om haar herenbadjassen collectie in rustige, effen kleuren. Time to relax!