Herenbadjassen koop je bij Badjasheren.nl!

Een badjas is een kledingstuk dat van nature al vrij persoonlijk is. Niemand draagt een badjas om gezien te worden, of om indrukwekkend over te komen. Nee, een badjas is bedoeld voor comfort. Voor momenten van ontspanning, waarop iemand juist helemaal zichzelf is. Een makkelijke manier om aan te geven dat iets van u is, is natuurlijk door uw naam erop te zetten en dat kan bij badjassen ook! Als u een badjas online bestelt, is het heel gemakkelijk om uw naam erop te laten zetten.

Naam of tekst op een badjas

Waarom een badjas met naam? Die vraag heeft een heleboel antwoorden. Ten eerste vinden veel mensen het gewoon leuk om hun naam op een kledingstuk te hebben staan. Het zorgt ervoor dat het kledingstuk persoonlijker aanvoelt, alsof het speciaal voor u gemaakt is. Daarnaast ziet het er luxueus uit. Een badjas met naam geborduurd heeft een koninklijke uitstraling, zeker als u kiest voor een mooi, gekalligrafeerd lettertype. Wanneer u gaat voor een sportiever lettertype, is de uitstraling van de badjas ook sportiever.

Naast borduren is ook een badjas met print een optie. Een badjas met een witte print op bijvoorbeeld de rug of de mouwen ziet er al helemaal sportief uit. Daarnaast hoeft u er natuurlijk niet voor te kiezen om een naam te borduren of printen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een rugnummer te drukken. Zo kunnen badjassen een leuk idee zijn voor een zwemteam, waarbij de namen van de sporters op de mouwen staan en de nummers op hun rug.

Heeft u helemaal niet zulke sportieve plannen met uw badjas? Ook voor een sauna-badjas kan een borduursel mooi zijn en zelfs handig. Wanneer u een badjas in een neutrale kleur heeft, kan het voorkomen dat u hem aan de kapstok niet terug kunt vinden. Een badjas met naam, of initialen geborduurd maakt dit veel gemakkelijker. Dat neemt nog een zorg weg en maakt een spa-weekendje alleen maar meer ontspannen.

Natuurlijk is het ook leuk om een grappige tekst op een badjas te laten zetten, zeker als het een cadeau voor iemand is. Een badjas voor Vaderdag waar ‘papa’ op staat, is bijvoorbeeld een cadeau dat bijna altijd wel gewaardeerd zal worden. Ook een bijnaam of gewoon een knipoog kan natuurlijk op een badjas gezet worden. Mocht u een idee hebben dat niet in de catalogus van een webshop wordt aangeboden? Stuur dan even een mail naar de klantenservice. Er valt bijna altijd wel een mouw aan te passen.

Badjas met logo

Een badjas met naam is natuurlijk leuk voor uzelf of misschien als cadeau, maar in de zakelijke sfeer is een badjas ook een interessant product. Een gepersonaliseerde badjas kan prachtig werken als relatiegeschenk aan partners, goede klanten of als kerstcadeau voor werknemers. In dat geval is het minder handig om allemaal verschillende badjassen met naam te bestellen en kunt u beter gaan voor een grote oplage badjassen met logo.

Voor het bestellen van badjassen met logo, of over het algemeen badjassen in grote oplage, is het meestal handig om even contact op te nemen met het bedrijf waar u de badjassen wilt kopen. Zo kunt u precies vertellen wat u wilt en is het voor hen ook makkelijker om een offerte op te maken (waardoor u misschien goedkopere badjassen kunt krijgen dan normaal).

Badjas met naam online kopen

De makkelijkste manier om tegenwoordig wat dan ook aan te schaffen, is natuurlijk via een webshop. Als het gaat om herenbadjassen, hebben wij een aantal partners die het online shoppen wel heel gemakkelijk maken. Een badjas met naam is bijvoorbeeld gemakkelijk te bestellen via Badjas.nl of Badjasparadijs.nl. Beide webshops hebben een uitgebreid assortiment. Badjassen met naam kunnen in heel veel verschillende kleuren besteld worden. U bent dus zeker niet gelimiteerd tot het neutrale palet van grijs, wit of blauw. Ook een rode, groene of zelfs felroze badjas is te krijgen met uw naam erop.

Badjassen met naam zijn niet alleen te koop in allerlei verschillende kleuren, maar uiteraard ook in verschillende modellen en maten. De badjassen van onze partners gaan tot 10XL. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat uw maat er niet tussen hangt en kunt lekker vanuit uw luie stoel uw nieuwe badjas bestellen. Badjassen staan voor ontspannen en wij zijn van mening dat dat ontspannen al moet beginnen bij het moment dat u uw badjas aan het kopen bent. Koop dus zonder moeite een prachtige, gepersonaliseerde badjas.